Natuurlijke en eerlijke grondstoffen zijn ingrediënten voor goed brood. Wij weten waar onze grondstoffen vandaan komen en wat de werking is van elk graanproduct. Met onze eigen graanmolen in de bakkerij malen we voor een aantal broodsoorten zelf ons eigen graan. Hier zitten alle grondstoffen nog in. Daarna is het een kwestie van recepturen toepassen op de smaak van onze klanten. Volkorenbrood, stevig afgebakken met een goede bite. Brood met karakter, dat is wat onze klanten willen en krijgen.
Gemalen van de beste granen
Natuurlijke granen, zoals rogge en tarwe, zijn de basis voor brood. Deze natuurlijke producten zijn volledig traceerbaar waar ze vandaan komen. Via de van oorsprong Friese Koopmans Koninklijke Meelfabrieken uit Leeuwarden wordt het graan ingekocht. Zij kopen tarwe rechtstreeks in van de aangesloten akkerbouwers. Hierbij wordt continu gelet op een constant kwaliteitsniveau van het graan.
Koopmans Koninklijke Meelfabrieken uit Leeuwarden heeft 5 classificaties waar hun product aan wordt getoetst.
- Non-GMO
- 100% Natuurlijk
- Transparante Keten
- Van Dichtbij
- Biologisch
Elk graanproduct die zij leveren voldoet aan een of meer van bovenstaande classificaties. Wilt u meer weten over de oorsprong van het product? Kijk dan op royalkoopmans.com/meel voor meer achtergrondinformatie.
Biologische producten
Daarnaast werkt Bakkerij Boersma nauw samen met Bak Speciaal uit Nijkerk. Zij hebben biologische grondstoffen in huis waarmee Sjouke Boersma diverse specialiteiten mee maakt. Voor meer informatie nodigen wij u uit een kijkje te nemen op hun website bakspeciaal.nl